Mart Spreeuw - Pranic healing

Mijn naam is Mart Spreeuw en ik ben al ruim 4 jaar lid van de FGA. In de afgelopen jaren ben ik via de cursussen mij gaan bekwamen in pendelen en kaartleggingen. En langzamerhand ontstond de gedachte dat ik moest gaan healen. Ik heb mij de afgelopen jaren bekwaamd in Pranic Healing bij het Instituut For Inner Studies.

Prana betekent levensenergie. Als mens leef je dank zij deze levensenergie. Via de adem komt een deel van deze energie in ons systeem. Maar niet alleen via de adem maar ook via het gezondheidslichaam dat als een schil om ons lichaam heen zit. De chakra's en de energiebanen (een soort aderen maar dan energetisch) spelen een belangrijke rol bij zowel de opname als de verdeling van levensenergie in ons lichaam. Als daarin blokkades aanwezig zijn kan er ongemak en ziekte ontstaan. Met behulp van technieken worden deze blokkades opgelost zodat de levensenergie weer vrij kan stromen en het lichaam in balans komt.

De handen zijn het instrument. Pranic healing is een methode waarbij je niet hoeft aan te raken. Het energieveld om het lichaam heen is waar in gewerkt wordt. Neem contact met mij op via: m.j.spreeuw@gmail.com

Proefconsulten | Spirituele Club FGA | Ellen Wouda

Door te scannen kunnen onregelmatigheden in de lichaamsenergie worden opgespoord. Deze worden vervolgens gereinigd en daarna gevitaliseerd. Met het vitaliseren geef je levensenergie, die het lichaam instroomt.
De chakra's worden daarbij met elkaar in balans gebracht. Dit verhoogt de vitaliteit en het zelfherstellend vermogen van de mens.

De kwalen die behandeld worden variƫren sterk. Dat gaat van hoofdpijn, migraine, tot ontstekingen. Maagpijn, buikpijn, het versnellen van het genezen van wonden na bijvoorbeeld een operatie, brandwonden, kneuzingen, longproblemen, blaasontstekingen, menstruatie problemen, enzovoort, enzovoort. De lijst is in feite eindeloos.

Behandelingen doe ik in de regel op afstand met behulp van een foto. Daarbij is ook telefonisch contact nodig om de klachten goede helder te krijgen. Soms behandel ik cliĆ«nten in mijn praktijk thuis. Dat hangt van de situatie af. Neem contact met mij op via: m.j.spreeuw@gmail.com