Jannie Stienstra 

Proefconsulten | Spirituele Club FGA | Ellen Wouda

Medium

Een medium is iemand die tussen twee werelden in staat. Een medium vertaalt wat het van de spirituele wereld door krijgt naar de fysieke wereld.

Zit je ergens mee, heb je het gevoel dat je niet verder komt, heb je vage klachten waar je niet vanaf komt? Grote kans dat iemand uit de spirituele wereld je iets wil vertellen. Of vind je het gewoon interessant en ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer is? Daar kan ik als medium in een consult samen met jou naar kijken. Ik begeleid je naar wat er komt (bv gevoelens, triggers, beelden, woorden) en voel met je mee om te komen tot wat er op dat moment nodig is voor jou (bv heling, transformatie, doorvoelen).

Neem contact op met mij via janniestienstra@ziggo.nl of op 06-57669278 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ik help je graag!!

Warme groet, Jannie
Medium /Soul Body Fusion® Practitioner

Jannie Stienstra

Dierentolk

Mijn dieren zijn mijn spiegels en ik luister dan ook graag naar ze, wat leidt tot zelfreflectie, meer begrip voor hun en een diepere verbinding met ze.
Wil jij ook weten wat er in je dier(en) omgaat of misschien heeft jouw dier(en) een probleem of vind jij het gedrag van je dier(en) niet zo leuk, enz., Ik help je graag door met jouw dier in gesprek (reading) te gaan om te horen wat jouw dier jouw wil vertellen. Of misschien is jouw dier overleden en zit je nog met vragen. Ook een reading met een overleden dier kan.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een reading, neem dan gerust contact op met mij. Ik help je graag.

Warme groet, Jannie
Medium / Dierentolk / Soul Body Fusion┬«Practitioner 
Mailadres: janniestienstra@ziggo.nl Telefoonnummer: 06-57669278